Kardelen Ortaokulu

Belgegeçer : 05054907434 kardelenilkortaokulugmail.com
WEB https://kardeleno.meb.k12.tr
Adres : PAŞAKENT MAH. AYDIN ÖZAT CAD. KARDELEN İ.Ö.O BLOK NO 7 MERKEZ / YALOVA
VİZYON : Çevresinde kabul gören, MEB 2023 vizyon belgesine göre ilinde ve türkiyede lider dünyada model bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Doğalgaz
Servis : Okulumuza Güneyköy, Soğucak ve Esadiye olmak üzere üç bölgeden taşımalı öğrenci gelmektedir.
Ulaşım : Minibüs
Yerleşim Yeri : Paşakent Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda basketbol, futbol gibi sporların yanı sıra dart, bocce ve bilek güreşi sporları da yapılmaktadır. Okulumuzda Küçük erkekler Bocce, Küçük kızlar Bocce, Yıldız erkekler Bocce, Yıldız kızlar Bocce, Yıldız erkekler Dart, Yıldız kızlar Dart,Hem kızlarda hem erkeklerde Bilek güreşi takımı vardır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak Bilim Fuarları, Bilim Kahramanları Buluşuyor Turnuvaları
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzda 3 Tane Avrupa Birliği Projesi Yürütülmektedir. BG01-KA229-062403 "Let's Save Water As a Natural Resource BG01-KA229-062403 We All Equal One BG01-KA229-062403 The Evolotuion Of Civil Rights